*Yildiz*
| Konu: Miley şeker tutkunu C.tesi Mayıs 15, 2010 5:01 pm | |
| [color:af1d=#f00][color:af1d=#000] Hepimiz biliyoruzki..[color:af1d=#f00][color:af1d=#000] Miley tam bir şeker tutkunu. Zaten yukrıdaki resimdende anlaşılıyor. Bir kutu şeker alan ama şu bilgilerede dikkat ederek şeker yiyor tabiiki. : Şeker yemek dişleri çürütür. ! Miley yinede yemeden duramıyor belkide onu böyle bindebir görüyoruz fakat ewindede yiyormuş. Şöyle söyliyor:[color:af1d=#f00][color:af1d=#000] ''Bazı sitelerde benim hakkımda bazı açıklamalarda bulunmuş. Ve şeker sewmediğimi söylemişler. Fakat bu kesinlikle yalan habr! Böyle haberlere kanmayın.''[color:af1d=#f00][color:af1d=#000] Diyerek belirtiyor. Bizce şekerin tek sağlığa zararı dişler! Ama tabiiki onun haricinde fazla şeker yemeyi pekde etkili görmüyoruz Miley! [color:af1d=#f00][color:af1d=#000] ''Beni genelde şekere alıştıran programlar ! '' olduğunu söyliyor Miley! We.. '' Televizyonda veya yanımda kim şeker yesin inadıma gidip alırım. Bu benim görüşüm. Ve o konuda biraz Cimriyim. Kimseye şekerimi vermem! '' diyor. [color:af1d=#f00][color:af1d=#000] Mileyin enleri: Şeker yemek, televizyon izlemek, roman okumak ,pasta yemek.[color:af1d=#f00][color:af1d=#000] Miley'nin biryere çıkarken olmazsa olmazları: Kredi kartı, uğurlu bilekliği,gözlüğü,şekeri,makyaj malzemesi | |
|